Shopping cart
0.00 lei

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Parteneri de vanzare si service

Motouneltele GIRO se gasesc in toate lanturile de hypermarket-uri DIY si nu numai: SELGROS, DEDEMAN, HORNBACH, LEROY MERLIN, AMBIENT, MATHAUS (ARABESQUE), precum si la toti partenerii autorizati de service.

Termostatele inteligente POER si produsele Airwheel se regasesc in acest moment exclusiv online, pe site-ul nostru sau la partenerii de vanzare selectati precum eMag, DOZOMOZO, AROMA DESIGN, CONFORT ZONE, MARICON, etc.

Lista partenerilor de service pentru reparerea motouneltelor GIRO (electrice si motounelte) se regaseste alaturat. Aceasta lista este valabila la data de 12.12.2018 si se actualizeaza permament. Va rugam sa reveniti pe site-ul nostru pentru verifcarea listei actualizate deoarece este posibil ca intre momentul tiparirii Manualului de Garantie si daata achizitiei produsului, lista de service-uri sa suporte mici modificari.

Conditii generale de Garantie

Produsele GIRO beneficiaza de garantie conform O.G. 21/1992 cu modificarile ulterioare si Legii 449/2003 (r1), pe teritoriul national, asigurandu-li-se garantia de conformitate de 36/48 luni (in functie de gama), existenta celor doua tipuri de garantii, cea de conformitate si cea comerciala, neexcluzand dreptul la garantie pentru viciu ascuns, conform Codului Civil. Prezenta garantie comerciala nu afecteaza drepturile oferite prin lege cumparatorului.

Durata Garantie Comerciala pentru persoane fizice:

1. Ferastraiele electrice si masinile de tuns iarba beneficiaza de 24 luni garantie.

2. Motouneltele beneficiaza de 48 luni garantie.

3. Produsele POER beneficiaza de 36 luni garantie la produse si 6 luni la baterii.

4. Produsele Airwheel beneficiaza de 24luni garantie la produse si 12 luni pentru acumulatori.

Pentru persoanele juridice durata Garantiei Comerciale este de 6 luni la toate produsele, cu exceptia acumulatorilor unde este de 3 luni. Instructiunile de utilizare, conditiile de garantie si limitarile acestora se regasesc in Manualele de Utilizare si Garantie aferente fiecarui produs.

ATENTIE: La solicitarea garantiei, produsul trebuie insotit de Factura Fiscala si Certificatul de Garantie, ambele in original. Lipsa unuia dintre documente anuleaza obligatia noastra de a asigura garantia (conform Cod Fiscal).

VA RUGAM ca pentru reparatii la partenerii autorizati, sa sunati in prealabil pentru programare in vederea preluarii operative a produselor. Sambata si Duminica sunt de regula zile nelucratoare pentru noi si partenerii nostri.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3866″ img_size=”full” alignment=”right”][vc_column_text]

Zona rezervata parteneri

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]